Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Csók István Galéria és Antikvitás egyike Budapest legpatinásabb régiségkereskedéseinek.

Üzletünk, az egykori Képcsarnok Vállalat által fenntartott Csók István Galéria, 1950-ben alakult Budapest szívében, a Váci utca 25. szám alatt. A megnyitó ünnepségen maga Csók István festőművész is jelen volt és nevét adta a Galériának. Kínálatunkban eleinte kortárs festmények, grafikák, kisplasztikák szerepeltek, majd a későbbiek során az antik műtárgyak és ékszerek kaptak nagyobb hangsúlyt, mára pedig már ezek adják kínálatunk jelentős részét. A rendszerváltás után a Képcsarnok vállalat egyre több kiállítótermét zárta be, így 2011-ben elköltözött eredeti helyéről a Csók István Galéria is.

Mára kisebb alapterületen ugyan, de újra visszatértünk a Váci utca pezsgő életébe. A folyamatos, szakértő és kitartó munka gyümölcseként a kirakatunk és vitrineink megteltek szebbnél-szebb tárgyakkal. Antik és modern ékszerkollekciónk, műtárgy- és numizmatikai gyűjteményünk nemzetközi viszonylatban is egyedülálló. Többéves tapasztalattal rendelkező, képzett szakértőink pedig készséggel állnak rendelkezésükre, legyen szó akár értékbecslésről, bizományos átvételről, vagy készpénzes felvásárlásról.

2020-ban, üzletünk fennállásának 70. évfordulóján elindítottuk színvonalas választékkal rendelkező webáruházunkat is, ahol több ezer műtárgy és ékszer közül válogathat a tisztelt érdeklődő. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy azok számára is megmutathassuk ezen csodálatos szakma kincseit, akik még nem látogattak el hozzánk.

Szeretettel várjuk Önöket a hét minden napján 10 és 18 óra között a Váci utca 23. szám alatti üzletünkben!

 

  

Raktárkészlet